Vores passion

Her hos os på Award.dk er vi passioneret omkring håndbyggede præmier, special fremstillede trofæer og generelt giveaway's i høj kvalitet. Alle vores produkter produceres ud fra vores kunders ønsker, og om du skal bruge en enkelt eller 3000 stk er ikke afgørende. Det vigtigste er at vores kunder får et produkt i høj kvalitet som ikke ellers kan findes i Danmark til samme pris.

En del af Glassogruppen

Vi er en del af Glassogruppen som er baseret med produktion i Polen, og et partner net i Europa, USA & Japan. På www.Glassogruppen.dk kan du se flere eksempler på produkter og muligheder, og vi anbefaler især Galleri siden med mange gode eksempler som løbende opdateres.
Kombination med produktion i Polen og en Dansk partner er ideel da vi kan producere med en relativ lav arbejdsløn, og stadigvæk afklare dine ønsker med os på e-mail eller telefonen på vores modersmål.

Egen produktion

Vi har også produktion i Danmark, og under Produkter menuen kan du se hvilke award typer vi kan producere med ekstra kort leveringstid.
På speciallavet awards og trofæer, kan vi ikke give en pris uden først at afklare jeres ønsker.
På vores dansk produceret Standard awards, kan du se prisen med det samme under produktet.

Hvem handler du med?

Når du handler med os, handler du med Award.dk ApS. Firmaet med opstart 1.januar 2023 er et helt nyt firma, men er en udspringer af EYEmagine ApS som har produceret 3D lasergraveret awards siden 2008. Med Award.dk udvider vi nu med mange flere muligheder og med forbedret kundesupport på telefonen.

Om det er awards i glas, metal, 3D print eller støbte trofæer. Så har vi nu alle muligheder for at producere en præmie til din planlagte opgave eller event som er i høj kvalitet, og designet efter jeres ønsker.