Personalisering af produkt.

Vi anvender forskellige teknikker til at personliggøre din award.
De mest typiske er følgende:

3D Gravering

Tredimensionel gravering inde i glasset med laser.

3D gravering er en teknik, hvor man skaber en tredimensionel gravering inde i klart glas. Med en laser skydes små prikker i forskellige afstande ind i glasset, hvilket resulterer i en smuk dybde og en eksklusiv oplevelse. 3D gravering kan anvendes til at gravere logoer og tekster, men det er ikke muligt at bruge farver i graveringen.

U/V Print

Tryk på overfladen med U/V-hærdet blæk i farver.

U/V-printing minder om den printerfunktion, som du kender fra din egen blækprinter. Men med U/V-printing kan du printe direkte på materialer som glas, metal, træ og plastik. Dette gør det muligt at få trykt farverige logoer og andre design direkte på overfladen af materialet.
 

CO2 gravering

Gravering af træ og plast overflader med laser.

CO2 gravering er en metode til at skabe præcise og detaljerede designs på en lang række materialer. Det er en proces, hvor en CO2-laser bruges til at gravere et design på overfladen af materialet ved hjælp af intens laserlys. Denne proces er ideel til at producere skræddersyede designs på plast og træ, da det giver mulighed for høj præcision og en stor grad af kreativ frihed.

 

Fiberlaser gravering

Gravering af stål overflader med laser.

Fiberlasergravering er en graveringsmetode, som er særligt velegnet til metaloverflader. Ved hjælp af en laser brændes detaljerede mønstre og tekst ned i materialets overflade. Denne form for gravering kaldes også overfladegravering og skaber præcise og holdbare resultater.